Iets veranderen is niet makkelijk! Hoe krijg je ze mee? Verbeterkracht helpt jou en je medewerkers om de prestatie te verbeteren. Je medewerker krijgt meer plezier in het werk, de klantwaarde gaat omhoog en de kosten gaan omlaag.

 

Je weet wat beter kan, maar je weet niet hoe. Of je weet wat er aan de hand is, maar niet wat je er aan kunt doen. Het voelt niet goed, maar je kunt er niet de vinger opleggen. 

 

Verbeteren vanaf de werkvloer

Verbeterkracht verbindt, activeert en enthousiasmeert je medewerkers om te komen tot klantgerichte bedrijfsverbeteringen. In elk team, op elk niveau en in iedere organisatie zijn daarvoor mogelijkheden. 

Werkplezier levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van het resultaat. En andersom. Zaken die het plezier in de weg staan moeten letterlijk en figuurlijk opgelost worden. Ik ga uit van de kracht van een persoon en/of organisatie en haal de verbeterkracht uit de mensen zelf.

 

Verbetering vanuit de medewerkers zelf. Iedereen heeft verbeterkracht. 

 

Projectmanagement

Een helder doel, efficiënte structuur en optimale processen leiden tot meer werkplezier en uiteindelijk tot een hoger rendement. Samen bepalen we het doel, de stappen er naartoe en het tijdspad. Ik ben je projectleider. Lopen je huidige projecten niet zo lekker? Ik ben je probleemoplosser.

 

Prestatiemanagement

Als prestatiemanager kijk en denk ik mee over de manier waarop we de prestatie van jou en je team kunnen verbeteren. Van kwaliteitsverbetering, komt kostenverlaging, dus een beter rendement. Je investering in Verbeterkracht, verdient zich aantoonbaar terug.

  

Lean Six Sigma

We gebruiken Lean methodes als ze van pas komen. Als gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt (methodiek voor het organiseren van kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen) zet ik de gereedschappen van deze methode in om de processen te analyseren, de verspillingen eruit te halen en verbeteringen door te voeren.