Zo veel spullen en papieren. In de schuur, je keuken, op zolder, je administratie... Je weet niet waar je moet beginnen. Verbeterkracht komt je helpen te 'ontspullen'. Helpen met het maken van keuzes en het creëren van rust. Rust in je huis en in je hoofd. 

 

Of je nu gaat verhuizen of alleen je zolder wilt opruimen.

Veel spullen heb je eigenlijk niet meer nodig, ze maken je verdrietig of staan al jaren in de weg. Samen zoeken we hiervoor een bestemming. 

We maken een plan en gaan stap voor stap te werk. In jouw tempo.

Het doel is om rust en ruimte te creëren. In huis en in je hoofd. 

 

Verhuisregisseur

Ga je verhuizen en zie je er tegenop? Verbeterkracht helpt je met organiseren en aanpakken. Het uitzoeken van je spullen, inpakken en uitpakken en indien gewenst ook met het omzetten van abonnementen en het versturen van je verhuiskaarten. Met een beetje hulp van mij als verhuisregisseur en een gestructureerde aanpak wordt de klus overzichtelijk, efficiënt en zelfs leuk.

 

Tweede leven

Bij een verhuizing of als je gaat opruimen, kom je vaak spullen tegen die je zelf niet meer gebruikt en waarvan het zonde is om ze weg te gooien. We bekijken per item wat je ermee kunt doen. Een goede plek geven in je huis, laten taxeren, verkopen of weggeven. Veel van jouw inboedel kan in een tweede leven andere mensen blij maken. 

 

Aanpak

Ik kom vrijblijvend bij je langs en luister naar je verhaal. Daarna maak ik een plan. Pas als de voorgestelde aanpak je bevalt, gaan we samen aan de slag.

 

Stuur me een mail (heidi@iedereenheeftverbeterkracht.nl) of bel 06-42238286 en zet de eerste stap naar minder spullen en meer rust.

 

Dé verhuisregisseur in de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden.