Rust en ruimte in je huis en hoofd. Opruimen, structuur aanbrengen, (re)organiseren. We lossen het samen op.

 

Je hebt een druk leven en een vol hoofd. Je hebt geen overzicht meer.

Je krijgt nu echt last van al je spulletjes, maar je kunt niets wegdoen.

Je gaat verhuizen en je wilt niet alles meenemen. 

 

Een vol huis is dan echt te veel van het goede. Ik help je opruimen.

 

Opruimen betekent niet dat je alles moet weggooien. Je spullen op een goede plek is ook opgeruimd. Alleen als je er last van hebt, gaan we ‘ontspullen'. En dan zijn er veel mogelijkheden.

 

Ik help je opruimen, keuzes maken, weggooien, afvoeren, taxeren, weggeven, verkopen. Wat je wilt bewaren geven we een eigen plek en leer je op orde te houden. Je krijgt weer overzicht en kunt weer genieten van je bezittingen.

 

Waarom moeilijk doen als het samen kan - Loesje

 

We hebben nooit geleerd hoe je moet opruimen. Dat ligt niet aan jou. Het is niet omdat je lui bent. Er is altijd een oorzaak waarom het even niet lukt. Alle begin is moeilijk. Misschien heb je genoeg aan een zetje of wat handvatten.

 

Ik kom naar je toe en we praten over je wensen, je probleem of je gewenste resultaat. Ik luister, kijk en stel vragen. Vervolgens maak ik een plan. Ik beschrijf zo goed mogelijk jouw doel en hoe wat dat kunnen aanpakken. Dit spreken we samen door. Pas als je mij en mijn plan ziet zitten gaan we samen aan de slag.

 

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

 

Meer informatie over wat Verbeterkracht voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het 

contactformulier of mail naar heidi@iedereenheeftverbeterkracht.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 06-42238286 en dan beantwoord ik meteen je vraag of maken we een afspraak.