Ik ben Heidi. Opgewekt en levenslustig. Met Verbeterkracht wil ik ook jouw leven en/of werk een beetje makkelijker maken. Zodat je rust en ruimte krijgt om meer leuke dingen te doen.

 

Iedereen verdient plezier in het leven. En dat kan!

Misschien besef je niet meer dat het kan of zie je niet hoe. Ik help je.

 

Rust, ruimte, opgeruimd, structuur, lucht, opgelucht: plezier,  geniet!

 

Woorden die bij mij passen: Organiseren, Zorgzaam, Dansen, Positief, Zon, Spanje, Trompet, Eerlijk (soms té), Actie, Lekker eten.

Wil je me leren kennen? Vraag maar!

 

 

Ik reis graag en geniet van eten, natuur en cultuur op andere plekken in de wereld. Soms combineer ik dat met ‘organiseren’ in het buitenland. Over heel de wereld wonen Nederlanders, die net als jij, te veel te doen hebben en/of niet hebben geleerd om op te ruimen.

 

In mijn omgeving, op het werk en bij vrienden, hoor ik vaak opmerkingen als: ‘Ik kom er niet aan toe’, ‘Ik weet niet hoe…’, ’Als ze nu eens …’, ‘Ik moet eigenlijk…’ of ‘Waarom doen we het niet zo…’. We hebben de behoefte om iets te doen en hebben vaak goede ideeën, maar weten vaak niet hoe te beginnen. Het liefst wil ik dan meteen aan de slag.

 

Ik ben Professional Organizer en Lean Six Sigma Black Belt. Ook heb ik Logistiek en Veranderkunde gestudeerd. Ik werkte in commerciële- en overheidsbedrijven als verbinder en verbeteraar en heb veel verschillende mensen ontmoet.

Ik heb ontdekt dat de oplossing voor een probleem altijd dichtbij te vinden is, namelijk in de persoon of organisatie zelf.

 

Iedereen heeft verbeterkracht. Ook jij!